Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler’in 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında emanet edilen vatanı daha ileriye taşımak için gençliğin sorumluluk alması ve daha çok çalışması gerektiğini vurguladı.
Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının ve milli mücadelemizi başlatmasının 98. yıl dönümüne ulaşmanın gurur ve sevinicini yaşandığını ifade eden Güler mesajında şöyle dedi:
“19 Mayıs 1919 tarihi Türk milleti için dönüm noktasıdır. Aziz milletimiz bu günden sonra büyük bir kararlılık ve azim göstermiş, adeta imkansız olan bir mucizeyi başararak, vatanımızı düşman işgalinden kurtarmıştır.
Türkiye’nin geleceği olan gençlerimiz de kendilerine emanet edilen bu vatanı daha ileriye taşımak için sorumluluk almalı ve daha çok çalışmalıdır.
Bu duygu ve düşüncelerle gençlerimizin yarınlarımızı daha güçlü ve güzel kılacağına yürekten inanıyor; tüm evlatlarımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı içtenlikle kutluyorum. Atatürk’ün aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyor, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi şükran ve minnetle anıyorum.”
 
Editör: TE Bilişim