Kısa adı TÜRMOB olan Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği genel başkan adayı Prof. Dr. Cemal Yülselen ile beraberin deki heyet önceki gün Eskişehir”e geldi.
 15-16 Ekim tarihleri arasında yapılacak olan genel merkez olağan genel kurulu öncesi çalışmalarına başlayan genel başkan Prof.Dr.Yükselen,Türkiye Çağdaş Demokrat Odalar Platfornu grup başkanı Yahya Arıkan,TÜRMOB yönetim kurulu üyesi Rıfat Nalbantoğlu,Ankara Serbest Muhasebeci mali Müşavirler Odası başkanı Ali Şahin ile yönetim kurulu Ankara adayı Necati Balcı dan oluşan heyet Eskişehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasını ziyaret etti.
Oda yönetim kurulu başkanı Neşet Ertoy,onursal başkan İlker Özokcu ile yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan genel    başkan adayı ve meslektaşları kongre öncesi çalışmalar hakkında görüş alış verişinde bulundu.Ziyaretten büyük memnunluk duyduklarını belirten Eskişehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası yönetim kurulu başkanı Neşet Ertoy ile yönetim kurulu üyeleri genel başkan adayı ve ekibine kongre öncesi çalışmalarında başarılar diledi.
 
Editör: TE Bilişim