23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir günlüğüne Mahmudiye Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Gizem Uslu’nun ilk emri ilçedeki geriş dönüşüm ünitelerinin yaygınlaştırılmasını istedi.
Necatibey İlkokulu öğrencileri Gizem Uslu, Özgür Şahin ve Umut Şahin, Sınıf Öğretmeni Melahat Tıraş, Okul Müdürü Hüseyin Gani Onası ile birlikte Başkan Gündoğan’ı ziyaret etti.
Bütün öğrencilerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan, kendisini ziyaret eden çocuklara belediyenin sorumlulukları ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Koltuğu Başkan Gündoğan’dan sırayla devralan küçük öğrencilerin başkanlık koltuğundaki ilk talimatı, geri dönüşüm ünitelerinin yaygınlaştırılması oldu. Ayrıca çocuklar için oyun parkların çoğaltılmasını, çevre ağaçlandırmanın yaygınlaştırılması, yaşlılar için dinlenme yerlerinin artmasını ve çöp kutularının çoğaltılmasını istedi.
Koltuğunu devrettiği küçük öğrenciler nezdinde tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını tebrik eden Başkan Gündoğan, “Derslerine çok iyi çalışın ve kendinizi her alanda geliştirmek için gayret gösterin. Bol bol Kitap okuyun. Ailesine, sevenlerine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar olarak yetişeceğinizden eminim. Derslerinizde başarılar ve zihin açıklığı diliyorum” ifadelerini kullandı.
               
Editör: TE Bilişim