Eskişehir'in sevilen ses sanatçısı Mustafa Gökçe'nin 92 yaşındaki annesi Ayşe Gökçe vefat etti ve hayata gözlerini yumdu.
Merhum Ayşe Gökçe kendi köyü olan Alpu'nun Özdenk köyü (mahallesi)'nde, merhum Ayşe Gökçe'nin cenazesi öğlen namazına müteakip toprağa verildi. Cenazeye; Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, sanatçılar, çok sayıda sevenleri katıldı ve sanatçı Mustafa Gökçe'nin acısını paylaştılar.
Sanatçı Mustafa Gökçe, ''Annemin emeği bende çok fazla, üzüntülüyüm, annemi asla unutamam. Kabri cennet olsun ve nur içinde yatsın'' şeklinde duygularını dile getirdi. Ataç'ta, ''Çok sevdiğimiz sanatçı arkadaşımız Mustafa Gökçe'nin annesi merhum Ayşe Gökçe'yi toprağa vermiş bulunuyoruz. Gökçe'nin acısını yürekten paylaşıyoruz. Merhum Ayşe Gökçe'nin kabri cennet olsun'' diye üzüntülerini  ifade etti. Eskişehir Kültür Sanat Derneği (ESKÜDER) Başkanı Gazi Durusu da, ''Sanatçı Mustafa Gökçe derneğimizin üyesidir ve kendisini bu acı gününde yalnız bırakmadık. Eskişehir'den sanatçı arkadaşlarımızla cenazeye gelerek, Gökçe'nin acısını paylaştık'' dedi.
 
 
 
 
 
 
 
Editör: TE Bilişim