Not: diğer fotoğraflar için ilgili galeriye git butonuna basın)
Hayatını kaybeden Oktay (23)  Merve Taşkaya (25), Yıldız (52) ve Rakibe Bahçe’nin (78)   cenaze törenine spor dünyasından ve üniversiteden yoğun katılım vardı.
Afyonkarahisar’da kontrolden çıkan bir otomobilin köprüye çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı. 
Edinilen bilgilere göre kaza, Afyonkarahisar-Konya karayolunun 65. kilometresinde meydana geldi. Onur T. yönetimindeki 34 HN 6492 plakalı otomobil, Yakasenek Beldesindeki alt geçide geldiği sırada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak alt geçidin bariyerlerine çarptı. Meydana gelen kazada, Oktay (23) ile Merve Taşkaya (25), Yıldız (52) ve Rakibe Bahçe (78) olay yerinde hayatını kaybederken, sürücü Onur T. ise ağır yaralandı. Yaralanan sürücü olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansı ile Afyonkarahisar Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kazanın ardından cenazeler yapılan incelemelerin ardından Çay İlçe Devlet Hastanesine morguna kaldırıldı.
Kazada yaşamını yitirenler arasında bulunan 25 yaşındaki Merve Taşkaya'nın DSİ Bentspor'da Voleybol oynadığı ve tango dansçısı olduğu öğrenildi. Ölenler arasında Taşkaya'nın kardeşi, annesi, ananesi olduğu öğrenilirken, aileden bir kişinin de ağır yaralandığı belirtildi.
Cenazeler, ikindi namazına müteakip Alaaddin Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından şehir mezarlığına defnedildi. Cenaze törenine Anadolu Üniversitesi’nden öğretim üyeleri, öğrenci arkadaşları ve aynı zamanda spor dünyasından voleybol ve hentbol olmak üzere basketbol ile futbol sporcu ve antrenörleri de cenazeye katılanlar arasındaydı.
Editör: TE Bilişim