ETO Başkanı Metin Güler, ESGİAD’a gerçekleştirdiği ziyarette Eskişehir’in birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu belirterek, iş dünyası ve tüm sivil toplum kuruluşlarının katılımı ile toplantı planladıklarını dile getirdi.
Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, beraberindeki heyetle birlikte Eskişehir Genç İşadamları Derneği’ni (ESGİAD)  ziyaret etti. ESGİAD Başkanı Ferhat Alkara ve yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarılar dileyen Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, her türlü tecrübe ve imkan paylaşımına hazır olduklarının altını çizdi. Eskişehir’in birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğuna dikkat çeken ETO Başkanı Metin Güler, sorunların çözümü için ortak paydada buluşulması gerektiğini vurguladı. Güler, Eskişehir’deki iş dünyası ve tüm sivil toplum kuruluşlarının katılımı ile müşterek toplantı planladıklarını da sözlerine ekledi.
Alkara: “Eskişehir’in lobiye ihtiyacı var”
Eskişehir Fuar Kongre Merkezi (EFKM) projesi hakkında da bilgi veren ETO Başkanı Metin Güler, projenin hızla ilerlediğini ve 2018 yılında EFKM’yi Eskişehirlilerin hizmetine sunmayı amaçladıklarını dile getirdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Eskişehir Genç İşadamları Derneği (ESGİAD) Başkanı Ferhat Alkara ise işbirliğine hazır olduklarını söyledi. Eskişehir’in lobi eksikliğine dikkat çeken Alkara, şehrin sorunlarının çözümünde sivil toplum kuruluşlarının birlikte hareket etmesi ve Eskişehir lobisi oluşturması gerektiğini ifade etti.
 

 
Editör: TE Bilişim