Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay TEKAD (Tepebaşı Eğitim Kültür Akademi Derneği) koordinatör ve yönetim kadrosuyla sahur programında bir araya geldi.

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı İbrahim Kaynarca sahur programına katılan milletvekili Günay ve katılımcılara teşekkür ederek, “TEKAD olarak kısa zamanda önemli çalışmalara imza attık.  Daha fazla vatandaşımıza hizmet vermek adına gayretle çalışmaya devam ediyoruz. Eskişehir’de milli sporumuz olan okçuluğun öğrenilmesi ve sevdirilmesi için hazırladığımız proje Kültür ve Turizm Bakanlığımızdan onay aldı. Bu şekilde daha nice projelere imza atacağız’’ dedi.

Tepebaşı  Akademisi’nin başarılarında emeği geçen herkese teşekkür eden AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay , ‘’Ben bir milletvekiliniz olarak her zaman yanınızdayım. Aynı zamanda TEKAD projelerinde de akademisyen kimliğimle de her zaman birlikte çalışacağız. Benim hayatım uygulamalı projeler ile geçti. Proje yapmak vizyon, disiplin ve ekip işidir. Burada çok güzel bir ekibimiz olduğuna inanıyorum. Ekip ruhumuzu kaybetmeden yolumuza devam edeceğiz. Daha fazla vatandaşımızın Tepebaşı’nda TEKAD projelerinden faydalanmasını sağlayacağız. Hepinize bu güzel çalışmalarınız ve sahur programımıza katılımınız için teşekkür ediyorum. Sevgi, merhamet, paylaşım ve kardeşlik duyguları  içinde geçirdiğimiz bir Ramazan Ayı sonrası Mübarek Ramazan Bayramı’nı kutlayacağız. Hepinize şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum’’ şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim