Mahmudiye Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu kültür turları ile Mahmudiyeli vatandaşlar Eskişehir’i gezdiler. Kültür turları kapsamında sabahın erken saatlerinde Mahmudiye’den yola çıkan vatandaşlar ilk olarak Odunpazarı bölgesinde bulunan Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeller Müzesi, Cam Sanatları Müzesi ve Kurtuluş Müzesi’ni ziyaret etti. Sonrasında Kentpark’ta keyifli bir yürüyüş yapan Mahmudiyeliler, Eti Su Altı Dünyası ve Bilim Deney ve Uzay Evi’ni ziyaret ederek bilimin gizemli dünyasında yolculuk yaparak, unutulmaz bir gün yaşadılar.
Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan’ın gezi sırasında yaptığı konuşmada; “ Kültür turları kapsamında vatandaşlarımıza Eskişehir turu düzenledik. Hem vatandaşlarımızın motivasyonunu hem de tarih ve kültür bilincini geliştirmek adına Mahmudiyesi Belediyesi olarak bu tür gezilere önem veriyoruz. Belediyelerin bir başka görevi de vatandaşların sosyal ve kültürel etkinliklerine destek vermektir. Önümüzdeki günlerde bu tür kültür gezilerine devam edeceğiz. Eskişehir’i modern ve yaşanabilir bir kent haline getiren ve kentte büyük emeği olan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’e çok teşekkür ediyorum” dedi.
Kültür turuna katılan vatandaşlar; Eskişehir ziyaretlerinden son derece mutlu olduklarını ifade ederek Eskişehir’i Anadolu’nun en güzel şehirlerinden biri haline getiren Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof Dr. Yılmaz Büyükerşen’e ve kendilerine böyle bir imkân sağlayan Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan’a unutulmaz bir gün yaşattığı için çok teşekkür etti.

 
Editör: TE Bilişim