Halk Tv ekranlarında usta gazeteci Uğur Dündar’ın yönetiminde canlı yayınlanan Halk Arenası Eskişehir’de Tepebaşı Belediyesi’nin ev sahipliğinde gündeme damga vurdu.

Tepebaşı Belediyesi Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nden canlı yayınlanan programda Uğur Dündar’ın konukları Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili ve TBMM FETÖ Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu Üyesi Dr. Aytun Çıray, Kardak Kahramanlarından Balyoz Kumpası Mağduru Emekli Deniz Kurmay Albay Ali Türkşen ve Halkın Avukatı Av. Murat Ergün oldu.

Eskişehirlilerin yoğun ilgi gösterdiği programda 15 Temmuz darbe girişimi, FETÖ soruşturması başta olmak üzere son dönemde Türkiye gündemine damga vuran konular en açık şekliyle, korkusuzca konuşuldu. Sosyal Medya’da da gündem olan program sonunda Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç konuklara anı plaketi takdim etti. Başkan Ataç “usta gazeteci Uğur Dündar ve değerli konuklarına ev sahipliği yapmaktan dolayı mutluluk duyduk. Kapımız her zaman açık. Eskişehir adına teşekkür ediyorum” dedi. Geceye Odunpazarı Av. Kazım Kurt ve Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan da katıldı.

 

Editör: TE Bilişim