Yeni Arayışlar Girişimi Platformu Derneği'nin “13'üncü Kent ve Yaşam Ödülleri” sahiplerini buldu. Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Hamamyolu Park ve Meydan Düzenleme Projesi- Urban Deck ile ödüle layık görüldü.

Yeni Arayışlar Girişimi Platformu Derneği'nin (YAPDER) düzenlediği 13'üncü Kent ve Yaşam Ödülleri sahiplerini buldu. Daha yaşanabilir kentler için proje üreten kişi ve kurumları onurlandırmak ve cesaretlendirmek için her yıl verilen “Kent ve Yaşam Ödülleri” İstanbul’da bulunan Armada Otel'de düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Daha yaşanabilir kentler ve mutlu insanlar sloganı ile kendini ifade eden ödül töreninde bugüne kadar çok sayıda saygın isim ödülü almaya hak kazandı. Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt ise 13’üncüsü düzenlenen ödül töreninde Hamamyolu Park ve Meydan Düzenleme Projesi- Urban Deck ile “En Başarılı Tarihsel Dönüşüm” ödülüne layık görüldü.

BAŞKAN KURT: “HAMAMYOLU PARK VE MEYDAN DÜZENLEME PROJESİ KENTİN YAŞAMINA DOĞRUDAN MÜDAHİL OLAN BİR NOKTADA”    

 “En Başarılı Tarihsel Dönüşüm” dalında ödüle layık görülen Başkan Kurt, “Şu anda kent ve yaşam ödülüyle ilgili Odunpazarı Belediyesi'nin gerçekleştirmekte olduğu Hamamyolu Projesi, kentin yaşamına doğrudan müdahil olan bir noktada ve çok iddialıyız. Bunun da

takdir edilip değerlendirilmesi bizi ayrıca mutlu etti. Eskişehir'de tarihi dokuyla,  Porsuk'la Odunpazarı arasındaki bağlantıyı kuran bir projedir ve bittiği zaman ki, 31 Ekim'de bitecektir. Bittiğinde Türkiye'nin çok dikkate alacağı bir proje olacaktır” dedi.

Editör: TE Bilişim