Hayır ve Ötesi’nin bir yurttaş girişimi olduğunu vurgulayan Berat Sarıyıldız, Eskişehir’de sandıklara sahip çıkacaklarını vurgulayarak 2 Nisan Pazar günü ilk müşahit eğitimlerini ilkini gerçekleştireceklerini söyledi.
Bu seçimin herhangi bir seçim olmadığını belirten Berat Sarıyıldız, “Hayır ve Ötesi, memleketten yanadır, taraftır. En başta memleketi savunur ve özgürlükten, eşitlikten, kardeşlikten yanadır. Hayır ve Ötesi’ni daha önce kurulmuş sandık örgütlenmelerinden ayıran da işte bu taraf olma tavradır. Hayır ve Ötesi, derdi memleket olan yurttaşların oluşturduğu bir inisiyatiftir” dedi.
Dertlerinin Türkiye’nin 150 yıl geriye götürülmesine engel olmak, Hayır diyenlerin iradesine sandıkta sahip çıkmak olduğunu ifade eden Sarıyıldız şunları söyledi:
“Öyle zamanlar vardır ki bazen tek bir sözcük, tek bir oy değişmez denileni değiştirilebilir, olmaz diye düşünüleni olur yapabilir. Bugün, Referandum özelinde o sözcük Hayır’dır. Hayır demekle başlayacak her şey. Buna inanıyoruz.
Bununla birlikte Hayır ve Ötesi olarak Eskişehir’de sandıklara sahip çıkıyoruz.  2 Nisan 2017 Pazar günü saat 17.00’de Özdilek Kültür Merkezi’nde müşahit eğitimlerimizin de ilkini gerçekleştireceğimiz buluşmamıza bütün Eskişehir halkını davet ediyoruz.”
 
 
Editör: TE Bilişim