Eskişehir'de bulunan Sivrihisar Sosyal Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Arslan ve yönetim kurulu üyeleri, Emek Mahallesi'nde yeni seçilen Sivrihisar ve Köyleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Bünyamin Güngör ve yönetim kurulu üyelerine  'hayırlı olsun ve başarı' ziyaretinde bulundular.
Sivrihisar Sosyal Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Arslan, yaptığı konuşmada, “Hepimiz Sivrihisar'ın içinde yetişen bireyleriz, aramızda herhangi bir ayırım söz konusu değildir. Birlik ve beraberlik içinde bulunarak birbirimize destek olmalıyız. Amacımız; Sivrihisar'ın kültür, sosyal yönlerini ve tarihi eserlerini tanıtmaktır'' dedi. Yeni seçilen Sivrihisar ve Köyleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Bünyamin Güngör, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve şunları söyledi: '' Ziyaret oldukça verimli geçti ve birbirimizle kaynaştık. Birlik, beraberlik ve dayanışmaya önem vereceğiz. Eskişehir'de sosyal ve kültürel faaliyetleri birlikte yapacağız ve birlikte her yönden sesimi duyuracağız ve güzel çalışmalara imza atacağız.''
 Sivrihisar Sosyal Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Arslan; yeni yönetime ve başkan Bünyamin Güngör'e, günün anlam ve önemi, Sivrihisar ile ilgili desteklerine teşekkür amacı ile, plaket taktim etti.
 
Editör: TE Bilişim