'Futbol Terapi'' kitabının yazarı, kişisel gelişim uzmanı ve iş adamı Edip Uras ''Hayat Amacını Bulma ve Ona Ulaşma'' konferansı için Eskişehir’e geldi.
Aktiffelsefe Kültür Derneğinin daveti üzerine dernek binasına gelen Edip Uras hayat amacını bulmak, hayatta başarılı olmak ile ilgili önemli ipuçları verdi. Yoğun bir katılımla gerçekleşen konferansta hayatta amaç olarak düşündüklerimiz üzerine konuşuldu. Genelde maddesel amaçlar peşinde koştuğumuzun altını çizen  Uras ulaştığımız maddenin uzun vadede bize mutluluk getirmediği ve ruhsal hedeflerimizin de olması gerektiğinden sözetti.
Kitabı ‘Futbol Terapi’ den de bahseden  Uras, “Hayatta neyi amaçlarsak amaçlayalım, hedefimiz bunu gerçekleştirmek yani gol atmak, o nedenle sahaya çıktığımızda yani hayat içerisinde seçtiğimiz ilk on birimiz çok iyi olmalı” diyerek, kendine güven, kendini kontrol, heves ve coşku, yaratıcı düşünce gibi bu on birde bulunması gereken konuları açıkladı.
Konferans sonrası kitaplarını imzalayan  Uras, Aktiffelsefe Kültür Derneğinin bu sıcak karşılaması için teşekkür ederek, “Türkiye'nin en Avrupalı şehrinin en aydınlık en ışıklı en ümit dolu binasındaydım. Güzel düşünceli ve iyi niyetli insanların neler yaratabileceğini görüp bir kez daha bu ülke için ümitlendim” dedi.
Bu hafta sonu 29-30 Ekimde gerçekleşecek Kişisel gelişim konferanslarına tüm Eskişehir halkı davet edildi.  Konferanslar; ''Yönetim Hafta Sonu'' kapsamında 29-30 Ekim Cumartesi Pazar günleri gerçekleşecek konferanslar;Zaman Yönetimi / Cumartesi Saat 14.00-Öfke Yönetimi / Cumartesi Saat 15.30-Stres Yönetimi / Pazar Saat 14.00-Zor İnsan Yönetimi / Pazar Saat 15.30. Katılım ücretsiz.
 
Editör: TE Bilişim