Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Seyitgazi İlçesi’nde görev yapan muhtarlarla bir araya geldi.
Seyitgazi Santral Park Tesisleri’nde gerçekleşen organizasyonda Seyitgazili muhtarlar Başkan Ataç’ı yalnız bırakmayarak tam kadro katılım gösterdi.
Başkan Ataç, bu buluşmanın 2014’de planlandığını belirterek muhtarlarla gerçekleştiren toplantıların yararının altını çizdi.
Hiçbir makam ve mevki sizleri kazanmak ve tanımak kadar değerli değil diyen Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç konuşmasına şöyle devam etti “Kendi mesleğimi bırakarak şehre hizmet için belediye başkanı oldum. 1971’de diş hekimliğine başladığımda yaptığım ilk iş Cumhuriyet Halk Partisi’ne üye olmak oldu. Genç bir hekim olarak 1980 darbesi yasaklı döneme kadar partinin çeşitli kademelerinde yer aldım. Kimse belediye başkanı olarak doğmuyor. Muhtarlıkta öyle. Sizde halkı iyi tanır, iyi algılar, önceliklerinizi bilirseniz başarılı olursunuz. Tepebaşı Bölgesi’nde bizim muhtarlarla ilişkilerimiz farklı bir boyuttadır. Bir aile gibi birlikte çalışırız. Muhtarların tartısı kuyumcu tartısı kadar hassastır. İnsanı iyi tanır, iyi değerlendirirler. Sizleri tanımaktan dolayı mutluyum. Bundan sonra birlikteliğimiz devam edecek” dedi.
Editör: TE Bilişim