CHP Eskişehir Milletvekili Cemal Okan Yüksel 30 Ağustos Zafer bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı. Yüksel, iç ve dış düşmanlara karşı dün olduğu gibi bugünde birlik olması dileğinde bulundu.
Halkımızın ulusu esir etmek isteyen emperyalist güçlere karşı omuz omuza mücadele ederek şanlı zaferin yazıldığını belirten milletvekili Yüksel, “30 Ağustos’ta vatanı için canını feda edenler bugün ayrıştırılamaz. Bu özgür ve bağımsız maneviyatı yaşamalı ve yaşatmalıyız. Umutlarımızı bir kenara bırakmadan Cumhuriyet bilinciyle, demokrasi aşkıyla, 30 Ağustos ruhuyla cennet vatanımıza dört elle sarılmalı; içerideki ve dışarıdaki tüm düşmanlara karşı dün olduğu gibi bugün de birlik olmalıyız.
Bu duygu ve düşüncelerle şehitlerimizin al kanıyla yazdığımız büyük zaferi kutluyor, Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnetle anıyorum. Umudun, kardeşliğin ve barışın hüküm sürdüğü halkın Türkiye’si özlemiyle, tüm yurttaşlarımı, 30 Ağustos ruhunu yaşamaya ve yaşatmaya davet ediyorum” dedi.
 
Editör: TE Bilişim