Anadolu Üniversitesi İletişim Kulübü tarafından bu yıl 13’üncüsü düzenlenecek olan ‘Kampüste Reklam Var’, reklam sektörünün önemli isimleri ile öğrencileri tekrar bir araya getiriyor.
''Reklamın En Eğlenceli Hali'' sloganıyla yola çıkan ve geçirdiği 13 yılda öğrenci etkinlikleri arasında önemli bir marka haline gelen ‘Kampüste Reklam Var’, bu sene 11-12 Mart 2017 tarihlerinde Anadolu Üniversitesi  Yunusemre Kampüsü, Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.
Yıl içerisinde farklı alanlardan kişilerle çok sayıda söyleşi ve atölye düzenleyip öğrencileri bu isimlerle buluşturan, 300'e yakın aktif üyesi bulunan İletişim Kulübü’nün gelenekselleşen, ses getiren ve ana etkinliklerinden biri olan Kampüste Reklam Var, reklam dünyasının bilinmeyenlerini ve kamera arkasında yaşananları öğrenmek isteyen herkesi eğlenceli bir serüvene davet ediyor.
Vahşi Batı, Doksanlar, Sokak, Otogar, Arabesk, Hollywood gibi her sene farklı bir konsepte sahip olan etkinliğin bu seneki konsepti ''KÖY''. İki gün sürecek etkinlik, reklam dünyasının ünlü isimlerini katılımcılarla buluşturuyor ve reklam sektöründe yer almak isteyen genç iletişimcilerle bu işe gönül vermiş deneyimli isimleri on üçüncü yılında tekrar bir araya getiriyor.
Etkinliğin bu seneki konukları:
Arda Erdik - Tribal İstanbul Worldwide President
TBWA İstanbul
Kurtcebe Turgul - Medina Turgul DDB Executive Creative Director
Bediz Eker – Young & Rubicam Head of Planning
Zeynel Abidin Ağgül – Fotoğrafçı
Think Neuro – Nöropazarlama
Grafi 2000 – Varol Yaşaroğlu
Serdesin – Esnaf Reklamcılık
Nescafe & Publicis
Batesmotelpro – Viral Marketing
Filmler ve Filimler
Rafineri
 
Editör: TE Bilişim