TÜMSİAD Eskişehir Şubesi’nde Eskişehir Kardeşlik Platformu olarak 30 STK’nın katıldığı ve Osmangazi Üniversitesi'nde planlanan "Yeni Sistem Büyük Türkiye" Anayasa Değişikliği Tanıtım Grubu’nun bilgilendirme toplantısı gerçekleşti.
Katılımcıların bilgilendirmesi ile referandumda EVET çıkmasından sonra değişikliğin siyasi hayatımıza, dış politikamıza ve ülke ekonomimize getireceği yenilikleri sivil bir müzakere zemininde istişare edeceğimiz buluşmaya katkı sağlamaya geldiklerini belirttiler.
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman, emekli diplomat ve yazar Akın Özçer, Sivil Dayanışma Platformu Y.K. Üyesi Mehmet Şahin, Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Aykut, Star Gazetesi Yazarı Halime Gökçe; TÜMSİAD'da Kardeşlik Platformu’na bağlı 30 SK’nın yöneticileri ile bilgilendirme toplantısı yaptılar.
Referandum ile ilgili bilgilendirmeden sonra program soru-cevap olarak devam etti. Kardeşlik Platformu Dönem Başkanı Mehmet Kepez, referandumda üyelerimize doğru bilgi akışı sağlamak için bu toplantıların yapıldığını ve çok verimli geçtiğini, akabinde Eskişehir’de böyle bir programın yapıldığı için katılımcılara teşekkürü borç bildiğini dile getirdi.
TÜMSİAD Başkan Vekili Selami Uzun ve Hasan Demirci, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman'a özel baskılı fincan takımı hediye ederek çalışmalarında başarılar dilediklerini beyan ettiler.
 

 
Editör: TE Bilişim