Eskişehir Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret eden Lions Kulüpleri, Basın Bayramını kutladı. Eskişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yılmaz Karaca ve yönetim kurulu üyeleri Lions Kulüplerinin, basın bayramı nedeniyle yaptıkları ziyarete teşekkür ederek “24 temmuzu maalesef içimize sindirerek kutlayamıyoruz. Ülkemizde her geçen gün basın özgürlüğü yok ediliyor. Lions Kulüplerine teşekkür ediyoruz. Gelecekte özgür bir basının oluşmasını diliyoruz” dedi.

Yunus Emre Lions Kulübü başkanı Cem Üçler yaptığı konuşmada şu görüşlere yer verdi:“Lions Kulüpleri olarak 24 Temmuz Basın Bayramı’nı saygıyla kutluyoruz. Ülkemizde daha özgür bir basının olması temennisiyle tüm basın çalışanlarının Basın Bayramı’nı en iyi dileklerimizle kutluyoruz.”

Lions Kulüpleri’nin Gazeteciler Cemiyeti ziyaretine, Yunus Emre Lions Kulübü başkanı Cem Üçler, Porsuk Lions Kulübü’nden Maide Uçmazbaş, Odunpazarı Lions Kulubü’nden Emel Nur Güney, Eskişehir Lions Kulübü’nden Ali Osman Özer, Köprübaşı Lions Kulübü’nden Zeliha Arıcı katıldı.

 

 
Editör: TE Bilişim