Memur –Sen  Eskişehir Temsilciliği İkra Turizm ve Seyahat Acentası ile Umre anlaşmasını gerçekleştirdi.
Memur-Sen İl Temsilcisi Muammer Karaman Eskişehir’den Mekke ve Medine’ye   umre ziyareti için 5 yıldır faaliyet düzenlediklerini hatırlatarak,büyük talep ve destek gören bu çalışmanın yenisini düzenlemenin mutluluk ve heyecanını  yaşadıklarını söyledi.  Karaman, 5 yıl önce Eskişehir havaalanından kutsal beldelere uçakla seyahati başlatan sivil toplum kuruluşu olarak yaptıkları önclüğün devamını getiren dernek ve vakıflara teşekkür etti.
Umre çalışması sebebi  nedeniyle Eskişehir havaalanı da daha faal bir havaalanı hüviyeti kazandığını ve Eskişehir’e prestij kazandıklarını belirten Karaman şunları söyledi:
 “Ecyad bölgesinde Kabe’ye 1500 metre mesafedeki Elaf EL Selam Hotel’de  konaklama yapacağız. 24 saat ücretsiz ve devamlı servislerle umreciler Kabe’ye ulaştırılacak.Servislerden inilen nokta ile Kabe arası ise 250 metre olacak.Medine kalacağımız  otel Babus Selam caddesi üzerinde ve Ravza’ya  400 metre mesafedeki 4 yıldızlı Bosphorus Safi Hotel . Bu bilgilerin özellikle paylaşıyoruz ne demek istediğimizi ve kendilerine nasıl bir güzel hizmet sunulduğunu umreye daha önce gitmek imkanı bulanlar daha  iyi anlayacaklar. Sunulan yüksek kalite hizmet de daha huzurlu bir ibadet ortamı sağlayacağına inanıyoruz.Üyelerimiz ve üye yakınlarımız şimdiden hayırlı olsun .Bizde bu çalışmada yer almak istiyoruz diyen dost ve kardeş kuruluşlarımıza da kapımız açık onlarla birlikte olmak bizleri de çok mutlu edecektir.Merakla beklenen ne zaman sonuçlanacak denilen umre çalışmamız üyelerimize üye yakınlarımıza hayırlı olsun.”
İKRA Turizm ve Seyahat Acentesi sahibi Bilal Ünal, Memur-Sen yöneticilerinin bu şansı dördüncü kez kendilerine verdikleri için teşekkür etti. Ünal, “Memur  Sen yüksek kalite ve beklentileri olan bir camia bu camiaya hizmet vermek referans olarak bizim için kıymet arzediyor.4 yıldır Allah bizi mahcup etmedi.İnşaallah bu yılda başlangıçtan tamamlanana kadar sunacağımız yüksek kalite hizmet ile alnımızın akı ile çıkacağız. Bu güzide topluluğa hizmet vermek bizim için onurdur” diye konuştu.
Programın  okulların yarıyıl tatilinde başlayacağı ,THY’nin Eskişehir’den kalkan uçakla önce Medine’ye gidilecek ve 3 gece  kalınacak  sonrasında Mekke’ye  geçilip 10 gün kalınacağı bilgisi  paylaşıldı.
 
 
Editör: TE Bilişim