Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Eskişehir Milletvekili Ruhsar Demirel ve Eskişehir Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ayhan Sezer genel merkez tarafından gönderilen dev  Türk bayrağını , Yukarı Kepen Köyü’ne hediye ettiler. 

Eskişehir’in Sivrihisar ilçesine bağlı Yukarı Kepen Köyü muhtarı Haşim Söker,  bayrak taleplerini yetkililere ilettiklerini, ancak Milliyetçi Hareket partisinin bu taleplerine cevap vererek kendilerini son derece memnun ettiklerini ifade etti.

Son günlerde Türk bayrağı ile ilgi yaşanan menfur olayın ardından, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Eskişehir Milletvekili Ruhsar Demirel, Eskişehir Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ayhan Sezer ve Yukarı Kepen Köyü Muhtarı Haşim Söker  beraberlerindeki köy halkı  ve partililerle birlikte dev Türk bayrağını göndere çektiler.

Bayrağın göndere çekilmesi esnasında duygulu anlar yaşandı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Sayın  Ruhsar  Demirel; “Milletimizin her zaman yanındayız. Bayrağımız sonsuza dek dalgalanacak ve bunun aksi düşüncelere sahip olan kesimler daima  hüsrana uğrayacaklardır”dedi.   Eskişehir Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ayhan Sezer; “Bu bayrağı gönderine çektiğimiz  gibi onu indirmek isteyenlere de karşıda korumak en asli vazifelerimizden birisidir. Bayrağı indirmek isteyenler karşılarında vatansever Türk Milliyetçilerini bulacaklardır.” dedi.

(Dev bayrak Ankara- İzmir karayolu üzerinde bulunan Yukarı Kepen Köyünde 15-20 km çaplı bir alandan görülebilmektedir.)

Editör: TE Bilişim