ESKİŞEHİR (İHA) - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tepebaşı İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Muharip Gaziler Derneği Eskişehir Şubesini ziyaret etti. 
Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Tepebaşı İlçe Başkanı Ahmet Boztepe, “Gaziler Haftası nedeniyle, Eskişehir Muharip Gaziler Derneği Başkanı Ertuğrul Özkütük'ü dernek binasında, yönetim kurulu üyelerimizle birlikte ziyaret ettik. Ziyaret esnasında Muharip Gaziler Derneği'nin çalışmaları hakkında bilgiler aldık. Ziyaretimiz olumlu geçti” dedi.
Muharip Gaziler Derneği Eskişehir Şube Başkanı Ertuğrul Özkütük ise, “Derneğimizin Eskişehir'de 500 üyesi bulunmaktadır. 1993 yılında derneğimiz Eskişehir'de kuruldu. 1999 yılında bu derneğe başkan oldum. Bu derneğimizden Kıbrıs ve Kore gazileri yararlanmaktadır ve bende Kıbrıs gazisiyim. Eskişehir'de bin 150 gazi bulunmaktadır. Üyelerimizin vefatı halinde aile ve çocukları üye olarak devam etmektedir ve kendileri ile maddi ve manevi olarak ilgilenmekteyiz. Savaşa katılanlara muharip gazi, savaşta yaralanan kişilere de, malul gazi diyoruz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim