Küçük Millet Meclis toplantısında koordinatör Sevim Şahin toplantılara ilgi göstermeyen milletvekillerini eleştirerek duyarsızlığını şımarıklık olarak yorumladı.

Tüm Küçük Millet Meclisi’nin toplantılarına tüm milletvekillerine çağrıda bulunduğunu belirten Sevim Şahin, “Milletvekillerimize önce telefonla mesaj atıyorum, sonra arıyorum. Sayın Bakanımız Nabi Avcı ve Harun Karacan telefonları açmadıkları gibi geri dönüşte yapmıyorlar. CHP PM Üyesi ve milletvekili Gaye Usluer, telefonlara çıkmıyor, geri dönüş yapmıyor.  Milletvekilimiz Emine Nur Günay, telefonlarımıza geri dönüyor. Kendisi ile görüştüm, bir çok görevi olduğu katılamadığını ve katılanlara selamlarını iletti. Utku Çakırözer de toplantıya katılacağını söyledi. Cemal Okan Yüksel’den de ses yok. Bu duyarsızlığa yeter diyorum, yeter artık bu şımarıklık” diye konuştu.

Toplantıya konuk olarak katılan gazeteci-yazar Hüsnü Arslan, medyanın bu günkü konumu ve medya ile ilişkiler ile ilgili bir konuşma yaptı.  Toplantıya Saadet Partisi Eskişehir  İl yöneticisi Halit Öz, SP’li Hasan Taşkıran, Sivrihisar Eğitim Vakfı Başkanı Naci Şakar, vakıp yöneticilerinden Ziya Kandilci, Türkiye Radyo Amatör Eskişehir Şube Başkanı Yusuf Akkan, HAYDÖR temsilcisi Cemil Koşar katıldı. 
Editör: TE Bilişim