TÜMSİAD Eskişehir Şubesi, çalışma hayatında millî istihdam seferberliği kapsamında İŞKUR İl Müdürlüğü uzmanlarından Eyüphan Kılıç ve Erhan Akkaş ile dernek binasında sunum gerçekleştirdi.
Toplantı öncesi TÜMSİAD Eskişehir Şube Başkanı Ali Engiz, TÜMSİAD Eskişehir Şubesi olarak üyelerinin iş hayatında daha verimli faaliyetler ortaya koymasını sağlamak amacıyla toplantı, konferans ve seminerler düzenlediklerini, bu bağlamda konunun uzmanlarıyla  üyeleri bir araya getirerek sorun ve tavsiyelerin masaya yatırılarak çözüm odaklı çalışmalar icra edildiğini belirtti. Bu haftaki konukları da İŞKUR İl Müdürlüğü uzmanları oldu. Uzmanlar, çalışmaları ve personel desteklerini anlatarak firmaların yararlanabileceği fırsatların değerlendirilmesi ve teşvik edilmesi noktasında üyelere tatminkar bir sunum ortaya koydular.
Başkan Engiz, “Hükümetimizin son zamanlarda istihdam paketi ile ilgili çalışmaları var. Biz de TÜMSİAD Eskişehir olarak bu toplantıda bu paketin nasıl değerlendirilebileceği hususunda fikir edindik. Ekonomimizin kalkınması derdiyle üyelerimizle ‘Milli Seferberlik İçin İstihdam’ yapmaya devam etmemiz gerekiyor” diye konuştu.
 

 
Editör: TE Bilişim