Odunpazarı Belediyesi Gençlik Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Gençlik Bulvarı üzerinde yer alan merkezin açılışına Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, CHP Parti Meclisi Üyesi Prof. Dr. Gaye Usluer, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Akçar, Erdal Çakıcıer, Nihat Çuhadar ve Zeki Ünal katıldı.

Katılımın yoğun olduğu programda yaptığı konuşmada “çocukları,  gençleri ve kadınları mutlu olan bir Odunpazarı yaratmak bizim görevimiz” diyen Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Kurt konuşmasında şu görüşlere yer verdi; “Biz demokratik katılımı önemseyen bir belediye olarak gençlerin kendi kendini yönetmesini kendi kendine üretmesini diliyoruz. Bu konuda üzerimize düşen tüm görevleri fazlasıyla yapmaya hazırız. Yeter ki bilinçli, demokrasiye inanan, insan haklarına saygılı bir gençlik oluşturalım. Bu gün gençlerin hizmetine sunduğumuz merkez bu işin ilkidir. Giderek daha büyük daha geniş, katılıma daha elverişli alanlarda bu merkezleri çoğaltacağız. Emek mahallesi, Çankaya, Köprübaşı hepsi bizim için birdir. Odunpazarı’nın tüm bölgelerine eşit ve etkin bir biçimde hizmet ediyoruz. Bu anlayışla 5 yılın sonunda Odunpazarını 5 bin kişi ile yöneteceğiz. Odunpazarı’nın üreten bir belediye olmasını sağlayacağız. Bu doğrultuda gençlerin bize katkı vermesin istiyoruz” dedi.

Kurdele kesimi sonrası merkezde incelemelerde bulunan Başkan Kurt ve katılımcılar, merkezde gençler için özel olarak hazırlanan kütüphaneye büyü ilgi gösterdi.

Odunpazarı Belediyesi Kültür Müdürlüğü sanatçılarının sunduğu konserle sona eren açılış programında gençlerle bol bol selfie çektiren Başkan Kurt, gençlerin istek ve beklentilerini dinledi.

 

Editör: TE Bilişim