23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Odunpazarı'nda büyük bir coşku ve sevinç içinde kutlandı.

  Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un öğrencileri makamında ağırlaması ve çocukların temsili olarak makama oturması ile başlayan kutlamalar, bu yıl ilki gerçekleştirilen “Odunpazarı Belediyesi 23 Nisan Çocuk Şenliği” ile devam etti.

Hamamyolu'nda Renkli Görüntüler

            Hamamyolu Caddesinde düzenlenen şenlikte gönüllerince eğlenen çocuklar, kendilerini bu önemli günde yalnız bırakmayan Başkan Kurt'la keyifli bir gün geçirdiler.

            Odunpazarı Belediyesi tarafından kendileri içi özel olarak hazırlanan birbirinden özel etkinliklerde neşe dolu dakikalar yaşayan çocuklar, Eskişehir'e farklı bir renk farklı bir heyecan kattılar.

            Özellikle yüz boyama standına büyük ilgi gösteren çocuklar, yaptırdıkları birbirinden değişik resimlerle 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşadılar.

BAŞKAN KURT'A YOĞUN İLGİ

            Yoğun bir katılımla gerçekleşen etkinlikte Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım  Kurt'a büyük ilgi gösteren vatandaşlar, düzenlenen program  için Başkan Kurt'a teşekkür ettiler.

            Programda çocuklara seslenen Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt; "Türkiye Cumhuriyeti'ni siz çocuklarımıza ve gençlerimize emanet eden Büyük Önder Atatürk'ün sizlere verdiği değerin bilinciyle, O'nun yolundan ayrılmadan, ülkemize yararlı yurttaşlar olabilmek için çalışmak en önemli görevinizdir" dedi.

HALKIMIZIN KENDİ BAYRAMINI İSTEDİĞİ GİBİ KUTLAMASINI SAĞLAYACAĞIZ

            Konuşmasında Dünya'da çocuk bayramı olan tek ülkenin Türkiye olduğunu vurgulayan Başkan Kurt; "Türkiye Cumhuriyeti bu çocuk bayramı ile ilelebet yaşamalıdır, bizde hep birlikte onu yaşatmalıyız. Bizim en büyük hedefimiz halkımızın kendi bayramını istediği gibi kutlamasını sağlamaktır. Bu konuda gerekli olan tüm desteği sağlayacağız. Bu Odunpazarı Belediyesinin en önemli görevidir" dedi.

BAŞKAN KURT; SİZLERİ SEVİYOR VE SİZLERE GÜVENİYORUZ

             Başkan Kurt sözlerini; "Sizleri seviyor ve sizlere güveniyoruz. Ulusu'nu ve yurdunu seven, özgüveni yüksek, katılımcı ve kendi kararlarını verebilen, her koşul ve ortamda sorumluluklarını yerine getirmeye hazır kuşaklar olarak, çabalarınızla yarınlarımızın daha aydınlık olacağından kuşku duymuyoruz" diyerek tamamladı.  

Editör: TE Bilişim