VİDEO HABERİN SONUNDA
Odunpazarı Belediyesi ve Eskişehir Makine Mühendisleri Odası arasında 30 Ocak 2015 tarihinde asansörlerin periyodik muayenesi ile ilgili protokol imzalandı

Odunpazarı Belediyesi ve Eskişehir Makine Mühendisleri Odası arasında imzalanan protokol kapsamında, Odunpazarı ilçe sınırları içerisinde yer alan tüm asansörlerin periyodik muayenesi makine mühendisleri odası Eskişehir şubesi tarafından yapılacak.

Odunpazarı Belediyesinde düzenlenen protokol törenine Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, TMMOB Makine Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi Başkanı Hakan Ünal ve Şube Sekreteri Atila Tomsuk ve oda yetkilileri katıldı.

CİDDİ BİR İŞ  

Protokol töreninde yaptığı konuşmada : “Asansörlerin bakımı ve denetlenmesi işi gibi çok önemli bir işin makine mühendisleri odasına devrini birlikte gerçekleştiriyoruz” diyen Başkan Kurt, "Odunpazarı Belediyesi demokratik kitle örgütleri ve odalarla işbirliğini tüm hızıyla sürdürüyor. Son yıllarda Türkiye'de ki asansör kazalarını ve kaybedilen canları gördüğümüzde gerçekten dikkatli bir biçimde izlenmesi gereken bir alandır. Bu ciddi bir iştir. Bunu da ticari kaygılardan uzak biçimde, bir kamu kurumu titizliğinde inceleyeceklerine inandığım makine mühendisleri odası ile birlikte gerçekleştireceğiz" dedi.

GÜVENİMİZ TAM

Makine Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi'ne olan güvenlerinin tam olduğunu vurgulayan Başkan Kurt, "Onlar da bu işi en üst düzeyde gerçekleştirip Odunpazarı halkının can ve mal güvenliğini sağlayacaklardır. Bu anlamda bu önemli protokolü büyük bir huzur içinde gönül rahatlığıyla imzalıyoruz. Kendilerine teşekkür ediyorum. 1 yıllık süre içersinde de başarılar diliyorum. Kolay gelsin diyorum ve bizim bir alandaki sıkıntılarımızı giderdikleri içinde bir kez daha başkana yönetime ve bütün çalışanlarına saygılarımı sunuyorum" görüşlerine yer verdi. 

Editör: TE Bilişim