ESKİŞEHİR (İHA) – Eskişehir Odunpazarı Belediyesi ile vatandaşlar arasındaki iletişimi güçlendirme amacıyla kurulan ‘Halk Masası’ vatandaşların sorun ve şikayetlerine yönelik hizmet veriyor.
Odunpazarı bölgesinde daha iyi hizmet vermeyi ve vatandaşlarla daha rahat iletişim kurmayı amaçlayan Halk Masası, vatandaşların sorun, görüş ve taleplerini iletebildiği bir birim olarak hizmet veriyor. Halk Masası birimi, Türkiye’de ilk kez Odunpazarı Belediyesi’nde uygulanırken, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ilerleyen zamanlarda bu uygulamayı diğer belediyelerde de uygulamayı düşünüyor. Odunpazarı’nın gülen yüzü Halk Masası birimine, Ocak ayından bugüne kadar 4 bin 826 şikayet gelirken, bu şikayetlerden 4 bin 640’ı olumlu sonuçlandı. Bir süre önce işaret dili eğitimi de alan Halk Masası personeli, belediyeye gelen işitme ya da konuşma engelli bireylerle daha rahat iletişim kurulabiliyor.
Öte yandan Odunpazarı Belediyesi Halk Masası birimine ulaşan tüm sorun, görüş ve talepler ilgili birimlere iletilerek, takibi yapılıyor. Vatandaşların, Odunpazarı Belediyesi Halk Masasına 444 26 00 numaralı telefondan ya da www.odunpazari.bel.tr internet adresinden ulaşabileceği de bildirildi.
Editör: TE Bilişim