Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin UKOME tarafından alınan kararla ulaşıma yapılan zamları yaptığı açıklama ve açtıkları standla tepki gösteren Eskişehir Halkevi üyeleri zamların geri alınması için başlattıkları imza kampanyasını sürdürüyor. 
Kullanılmış “Esbiletleri’nin arkasınad  “Ulaşım zamlarının geri çekilmesi için Yarın sende 16.00’da Kanatlı AVM önüne gel” şeklinde yazılarak duyuruda bulundular.Eskişehir Halkevi Başkanı Gürkan Çelik, sayıları 300’ü bulan Özel Halk Otobüscülerin ‘isteği’ aynen yerine getiriliyorsa, yüz binlerce Eskişehir’li olarak zamların geri alınmasını istediklerini söyledi.  Ulaşım zamları için imza standlarını açtıklarını dile getiren Çelik, “Sembolik bir imza kampanyası açtık. Yani halk otobüslerinin sayısı kadar imza toplayıp bunarı Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teslim edeceğiz” dedi. 
Halkevi üyeleri Çarşamba günü saat 16.00’da yapacakları ‘renkli gösteri’ ile Büyükşehir Belediyesi önüne kadar yürüyecek, burada yapılacak olan basın açıklaması sonrası toplanan imzalar belediye yetkilerine teslim edilecek.

Editör: TE Bilişim