Özdilek Alışveriş Merkezi, 23 Nisan Çocuk Bayramı’na özel çocuklara birbirinden eğlenceli ve eğitici etkinlikler hazırladı.

23 Nisan Çocuk Bayramı’nda Konuşan Işıklar tiyatro gösterisi gerçekleştirildikten sonra hafta sonuna özel Eskişehir Trakya Ressamlar Derneği ile ortaklaşa bir dolu etkinlik hazırlandı. Etkinlikler arasında taş boyama, rölyef çalışması, çocuklara özel resim teknikleriyle resim yaptırma atölyesi gibi birçok eğlenceli aktivite bulunuyor. Keman eşliğinde resim yapan çocuklar keyifli dakikalar geçirdiler. Atölyelere katılan her çocuğa katılım belgesi verilirken resim yapmaları için boyalar hediye edildi.

OTİSTİK ÇOCUKLAR DA UNUTULMADI

Ailelerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte otistik çocuklara unutulmadı. Otistik çocuklar onlar için özel oluşturulan alanda hem atölyelere katıldılar hem de sanatla buluşarak kişisel gelişimlerine katkıda bulundular. Her biri çok özel olan otistik çocuklar Çocuk Bayramı’nda unutulmadıkları için çok mutlu olduklarını ifade ettiler.

Özdilek AVM yönetimi, Eskişehir Trakya Ressamlar Derneği’ne, ressam Gerçek Çeliksöz’e ve etkinliğe katılan tüm çocuklara teşekkür etti. Dopdolu bir çocuk bayramı geçiren çocuklar Özdilek AVM’yi alkışlayarak teşekkürlerini ilettiler.

Editör: TE Bilişim