Özdilek Alışveriş Merkezi, 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel birçok etkinlik ve kampanya yaparak öğretmenlere unutulmayacak bir gün yaşattı.

 

Öğretmenlik mesleğini icra eden kimseleri onurlandırmak için çeşitli etkinliklerin düzenlendiği bu kutlama gününde Özdilek, tüm öğretmenlere Özdilek havlusu hediye etti. Ayrıca Cinetime Sineması da öğretmenleri unutmadı. Bu anlamlı günde sinemaya gelen öğretmenlere bir bilet alınca bir bilette ücretsiz olarak hediye edildi. Özdilek AVM’de kendilerini özel hisseden öğretmenler, hediyeler için teşekkürlerini ilettiler.

 

Fahri Günay İlköğretim Okulu öğrencileri ise öğretmenler günü konseptli resim sergisini Özdilek’te açtı. İlkokul öğrencilerinin gözüyle öğretmenlerine hissettiklerini resimlerle anlattıkları sergide öğretmenler duygusal anlar yaşadı.

 

Özdilek AVM Halkla İlişkiler Yöneticisi Sevcan Köksal Genç, Özdilek AVM olarak tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlarken, Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm öğretmenlerimize ve eğitim çalışanlarına en içten sevgi ve saygılarını sunduklarını belirtti.

 

 

 

Editör: TE Bilişim