Mahmudiye Beldiye Başkanı İshak Gündoğan, Han Blediye Başkanı Erdal Şanlı, yerel bir televizyonda yayınlanan programa çıkarak projelerini anlattılar.
Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan, göreve geldiği günden bu yana gerçekleştirdiği hizmetleri ve devam eden projeler hakkında bilgi verdi. Mahmudiye’nin çağdaş ve marka ilçe hedefi ile yola çıktıklarını belirterek “Bu hedef doğrultusunda çalışmalara devam ediyoruz. Göreve geldiğimizde ilk olarak belediye hizmet binası tadilatı ve atıl durumda olan düğün salonu tadilatını gerçekleştirdik. Esgaz ile görüşerek 7 ay gibi kısa sürede doğalgaz çalışmalarını tamamlanarak vatandaşların evlerinde doğal gaz kullanıma başlanıldı” dedi.
Sosyal belediyecilik anlayışında bir çok projeyi uygulamaya başladıklarını kaydeden Gündoğan çalışmalarını  şunları söyledi:
“Bölge halkı için gezi turları ile bağlama ve gitar kursu açıldı, çevre temizliğine önem vererek ilçe merkezi ve mahallelerde dahil çöp konteynerleri alındı, foseptik çukuru haline gelen ve ilçe içerisinden geçen Seydi suyu deresinin ıslahını tamamlandı.  Belediye araç filosunun güçlendirildi, Kadın El Sanatları Atölyesi ve kadınlar için kütüphane açıldı.”
Başkan Gündoğan ayrıca, “Mahmudiye ilçemizde önemli yere sahip olan atçılık, zengin tarım çeşitliliği, tarihi ve tüm doğal güzellikleri ile tanımaya çalışıyoruz. Tanıtım faaliyetlerinin yanında Mahmudiye’de çağdaş, modern ve mutlu insanların yaşadığı huzurlu bir ilçe haline getirmek için 2017 yılında da yatırımlarımızı hayata geçireceğiz” şeklinde konuştu.
 
 
 
 
Editör: TE Bilişim