Sağlık-Sen Eskişehir Şube Başkanı Abdulbaki Tekin  başkanlığında Engelliler komisyonu üyeleri Ak Parti Eskişehir Millet Vekili Salih Koca’yı parti binasında ziyaret ettiler.

Şube Başkanı  Tekin  Millet Vekili Koca’ya Engellilerin kamuda yaşamış olduğu sorunlar ve çözüm önerilerini içeren rapor sundu.

Tekin, Ülkemizin son yıllarda göstermiş olduğu gelişmelere paralel olarak,  engelliler konusunda atılan adımlar ve bu adımların sorun çözümüne yönelik bir yol izlemesi engelli bireylerin çözüm önerileri sunmalarını teşfik etmektedir . Kamuda görev yapmakta olan engelliler çalışma hayatına aktif olarak katkıda bulundukları süre içerisinde gelişen durumlara göre bazı sorunlar yaşamaktadır. Eskişehir Sağlık-Sen engelliler komisyonu olarak mevcut hükümetin her türlü çözüm önerisine açık olması, sorunların kolaylıkla çözülebileceği inancına ulaşmamızı sağladı .

Tekin,Özellikle Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bünyesinde engelliler ile ilgili kurullar oluşturulması ve engelliler konusunun bir bakanlık çatısı altında ele alınması , 19 Temmuz 2013 tarih ve 2013/8 sayılı Başbakanlık Genelgesi ile konuya verilen önem ülkemizde hiç bir şeyin artık eskisi gibi olmayacağını kanıtlamıştır .

Millet Vekili Salih Koca ise  yaptığı açıklamada Sağlık-Seni Engelliler komisyonu kurarak engellilerin sorunlarıyla yakından ilgilendikleri için Tekin’e ve engelliler komisyonu üyelerine teşekkür etti.

Koca Engellilerin sorunuyla yakından ilgileneceklerini bu konuda sağlık sen engelliler komisyonunun talep ve çözüm önerilerini önemsediklerini söyledi.

Sağlık - Sen Engelliler Komisyonu Başkanı Harun Uluçınar ise yaptığı açıklamada Millet Vekili Salih Kocaya komisyonlarına karşı gösterdiği yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim