Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında gerçekleştirilen El Bab operasyonunda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Melih Özcan’ın Eskişehir’deki baba ocağına ateş düştü. Şehidin daha bir hafta önce yeni bebeğinin olduğu detayı ise yürekleri dağladı. 
Tunceli’de görev yaparken 5. Hudut Tugay Komutanlığı’nda geçici görevle katıldığı Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında gerçekleştirilen El Bab operasyonunda şehit düşen Özcan’ın şahadet haberi, Eskişehir Vali Yardımcısı İsmail Küreci’nin makam şoförü olan baba Mehmet Özcan ve Yunus Emre Devlet Hastanesi’nde çalışan anne Melek Özcan’a iş yerlerinde verildi. Daha sonra acılı aile, askeri erkan eşliğinde Yıldıztepe Mahallesi Yardımcı Sokak’taki evlerine getirildi. Evlerine girişleri sırasında gözyaşlarına boğulan baba Mehmet Özcan, anne Melek Özcan ve şehidin kardeşi Ramazan Özcan’ın gözyaşlarına boğulması yürekleri dağladı. Ayrıca askerler tarafından evli ve 2 çocuk babası olan şehidin baba ocağına dev Türk Bayrağı asıldı.
Öte yandan şehidin daha bir hafta önce yeni bebeğinin olduğu öğrenildi.

 Eskişehir şehidinin cenaze program belli oldu

 Şehit Özcan'ın cenazesi, 25 Kasım Cuma günü Reşadiye Camii’nde Cuma Namazı’na müteakip kılınacak cenaze namazı sonrasında Günyüzü İlçesi Gümüşkonak Mahallesi Mezarlığı’na defnedilecek. 

Editör: TE Bilişim