Seyitgazi Belediyesi tarafından üç ayda bir çıkartılan Belediye Bülteni'nin   ikinci sayısının dağıtımına başlandı.

Seyitgazi Belediyesi’nin ürettiği hizmetlerden ilçe halkını düzenli bir şekilde haberdar etmek ve ilçedeki gelişmeleri tüm yönleriyle ortaya koyabilmek amacıyla hazırlanan Seyitgazi Belediye Bülteninin ikinci sayısı çıktı.
Öncelikle esnaf olmak üzere 2015 yılı takvimleriyle birlikte vatandaşlara dağıtımına başlanan bültende; belediyenin projeleri, hizmet ve faaliyetleri hakkında detaylı bilgiler sunuluyor.
Seyitgazi Belediyesi tarafından ilk kez Eylül Ayı'nda çıkartılan ve büyük beğeni toplayan bültenin ikinci sayısında, “Kırka Doğalgaza kavuşuyor” başlığı dikkat çekerken, belediyenin yürüttüğü çalışmalar ve kamuoyunu aydınlatıcı haberler de geniş bir şekilde yer alıyor.
Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın “Seyitgazi Belediyesi olarak ilkini geçen yıl Eylül Ayı'nda çıkardığımız bültenin ikinci sayısında da yapılan hizmetleri kamuoyu ile paylaşarak değerli hemşehrilerimize, yaptığımız ve yapmayı planladığımız hizmetlerimizi daha iyi anlatmak istedik. Göreve geldiğimiz günden bugüne yaptığımız çalışmalar bültenlerimizde yer alıyor. Bu bülten vesilesiyle ilçe halkını direkt olarak ve en doğru bir şekilde bilgilendirme imkânına kavuştuk” diye konuştu.

 

Editör: TE Bilişim