Büyükşehir Belediyesi kırsal kesimlerde yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürürken vatandaşlardan gelen talepleri de değerlendirmeye devam ediyor. Son olarak ekipler, Sivrihisar Eğitim Vakfı’nın isteği üzerine Mahmudiye’nin Doğanca Mahallesi’nde bulunan Şeyh Seyyit Osman Afif Sivrihisari Hazretleri’nin türbe yolunda sathi kaplama işlemi gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediyesi ekipleri vatandaşlardan gelen talepler çerçevesinde kırsal kesimlerde yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekipler son olarak Sivrihisar Eğitim Vakfı’nın talebi üzerine Mahmudiye İlçesi’ne bağlı Doğanca Mahallesi’nde bulunan Şeyh Seyyit Osman Afif Sivrihisari Hazretleri Türbesi yolu üzerinde sathi kaplama çalışması gerçekleştirerek, kullanılmaz hale gelen yolu Karayolları’na ait Eskişehir-Ankara yolu ile birleştirdi. 

Çalışmaları yakından takip eden Sivrihisar Eğitim Vakfı Başkanı Naci Şakar ve Doğanca Mahallesi Muhtarı Hüseyin Çitpiş yolun yenilenmesinden çok mutlu olduklarını ifade ederek Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ettiler. Sivrihisar Eğitim Vakfı Başkanı Naci Şakar “İsteğimiz üzerine her zaman ve her konuda yardım ve ilgisini gördüğümüz Büyükşehir Belediyesi, derhal girişimde bulunarak şuanda asfalt kaplaması yapılmakta olan ve kullanılamaz halde olan bu yolu yenileyerek ana yola bağlamışlardır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Tarih ve kültür varlıklarına özel önem veren ve onların en güzel şekilde sergilenmesi konusunda gereken titizliği gösteren Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’e şahsım, vakfım ve türbeyi ziyaret edecek vefalı vatandaşlarımız adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.
 
Editör: TE Bilişim