Odunpazarı Belediyesi Temmuz ayı olağan meclis toplantıları 14’üncü birleşim 1’inci oturumu, Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt başkanlığında gerçekleşti.

4 gündem maddesinin görüşüldüğü meclis toplantısında, gündem maddelerinin ilgili komisyonlardan gelen raporları kamuoyuna aktarıldı. Görüşülen maddeler arasında, şehit ailelerinin başvuruları üzerine Odunpazarı Bölgesi içerisinde bulunan parklara şehitlerin isimleri verildi. 75. Yıl Mahallesi Yunus Aydın Sokak üzerinde bulunan parka Şehit Astsubay Üstçavuş Ömer Burak Öğüt ve Karapınar Mahallesi Abantlılar Sokak üzerinde bulunan parka Şehit Muazzaf Astsubay Kıdemli Üstçavuş Emre Bolat’ın ismi verildi.

 BİR MÜDÜRLÜK DAHA

Gündem maddelerinde belediye ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli İdare Birlikleri Norm Kadro İlke ve Standartlarına dair Yönetmeliğine dair komisyon raporu okundu. Okunan rapor kapsamında Odunpazarı Belediyesi bünyesine yeni bir müdürlük daha kattı. Sosyal ve kültürel alanda gerçekleştirdiği çalışmalarla her platformda adından söz ettiren Odunpazarı Belediyesi kurduğu Tiyatro Müdürlüğü ile Odunpazarı’nı sanatın kalbi yapacak.

 

Editör: TE Bilişim