Fizyomer Terapia Kurucusu Uzm. Dr. Türkan Tünerir, Eskişehir CHP Milletvekili Prof. Dr. Gaye Usluer’i ziyaret ederek Usluer’i tebrik etti ve Milletvekili Usluer’e Fizyomer Terapia’nın açılışına katılarak verdiği destek için teşekkür etti.

Sağlık alanındaki sorunların her zaman dile getirildiğini ancak bunları çok iyi bilen birinin vekil olmasının çok mutluluk verici olduğunu ifade eden Türkan Tünerir, “Sağlıkçı ve alanında uzman bir meslektaşımızın milletvekili olmasından gurur duyuyoruz” diye konuştu. Sağlık alanında kadın çalışan oranının çok yüksek olduğunu kaydeden Fizyomer Terapia Kurucusu Uzm. Dr. Türkan Tünerir, “Bizim sorunlarımızı daha iyi anlayabilecek olmanız, kadın bir sağlıkçı olmanız ve eski bir dostum olmanız nedeniyle de çok mutlu oldum” diye konuştu.

 

ÇOCUKLAR OYUNA GELİR GİBİ GELİYOR

 

Fizyomer Terapia’da engelliler ve çocuklara yönelik çalışmaları hakkında da konuşan Dr. Tünerir, “Özellikle çocuklar, fizik tedaviye korkarak gelirdi, şimdi ise parka gelir gibi geliyorlar bizim merkezimize. Çocukların tedavilerinin yapıldığı yer oyun alanları gibi düzenlendi, geniş ve ferah bir ortam var, kapıdan girişte başlayan güler yüzlü hizmet tedavide, hastamız ayrılıncaya kadar devam ediyor, bu nedenle çocuklar da artık Fizyomer Terapia’ya gelmekten korkmuyor. Çocuklar burada tedavi olduğunu anlamıyor” ifadelerini kullandı.

 

YAŞLI BAKIM MERKEZİ ÖNERİSİ

Milletvekili Prof. Dr. Usluer, ziyaret için teşekkür ederek; Dr. Tünerir’i Eskişehir’e Türkiye’de örneği olmayan bir fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi kazandırdıkları için tebrik etti. Prof. Dr. Usluer bir de öneride bulunarak; yaşlı bakım merkezi kurulması konusundaki fikrini paylaştı. Yurtdışında yaşlılara yönelik rehabilitasyon merkezleri örneklerinin bulunduğunu ancak Türkiye’de bu alanda eksikliğin bulunduğunu dile getiren Prof. Dr. Usluer böyle bir merkezin Eskişehir’de kurulması ile kentin sağlık alanında Türkiye’ye örnek bir hizmeti daha sunacağını ifade etti. Fizyomer Terapia Kurucusu Dr. Türkan Tünerir de; yaşlılar için bu tür bir rehabilitasyon merkezinin çok iyi olacağı konusunda Usluer’e katıldığını söyledi.

 

 

 

Editör: TE Bilişim