Türk-İş Sendikası Eskişehir Şube Başkanı Nejat Kılıç ve konfederasyona bağlı sendika temsilcileri, Vali Azmi Çelik’i makamında ziyaret ederek, yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.
Nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Çelik, iş kültürü açısından Eskişehir’in önemli bir yer olduğunu söyledi. Sivil toplum kuruluşlarının önemine dikkat çeken Vali Çelik, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından kamuda çalışanların yıllık izinlerinin kaldırıldığını hatırlattı. Başbakanlık Genelgesi ile kaldırılan izinlerin, mazeret izinlerini kapsamadığını bildiren Vali Çelik, kamuda ve özel sektörde çalışan işçilerin önemli görevler yaptığını bildirdi. Türk milletinin birlik ve beraberliğini kimsenin bozamayacağını söyleyen Vali Çelik, ziyaret için heyettekilere teşekkür ederek, Başkan Kılıç’a çalışmalarında başarılar diledi.
Vali Çelik’in Eskişehir’e atanmasından dolayı duyduğu memnuniyeti aktaran Türk-İş İl Temsilcisi Nejat Kılıç da, konfederasyonun yaptığı çalışmaları anlattı. 15 Temmuz darbe girişimine karşı olduklarını aktaran Başkan Kılıç, bu tarihin Türk demokrasisine sürülmüş kara bir leke olarak akıllarda kalacağını kaydetti.
Editör: TE Bilişim