İş yeri temsilcisi eğitim projesi kapsamında 2016 yılı faaliyet programımızda yer alan eğitimlerimize ara vermeden devam ediyoruz. Sendikamızın genel merkezi tarafından düzenlenen temsilci eğitimi şube binamızda temsilcilerimizin katılımı ile gerçekleşti. 

2 gün süren eğitimde Eskişehir 1 nolu ve Bozüyük şubelerimizin temsilcilerine ilk gün Türk Metal sendikası Araştırma Merkezi ve Eğitim Merkezi Başkanı Dr. Naci ÖNSAL tarafından sabah yapılan ilk oturumda sendikalarının kuruluş, işleyiş ve denetim hakkında bilgiler verildi. Öğleden sonra ise Toplu iş sözleşme süreci, Uyuşmazlık ve grev konuları iş yeri temsimcilerimize aktarıldı. 

Eğitimimizin son gününde ise, sabah yapılan ilk oturumda Türk metal Sendikası Genel Sekreter Yardımcısı Baha TEKE tarafından Sendika dışı yazışmalar, şikayet dilekçeleri ve duyuru örnekleri anlatıldı, Öğleden sonra yapılan Eğitimizde ise Türk Metal Sendikası Eğitim Uzmanı Bahri TOPÇU teşkilatımızın tarihini ve sendikal bağımlılık konuları hakkında bilgilerini temsilcilerimiz ile paylaştı. 

Eskişehir 1 Nolu şube başkanı Orhan DEMİR ve Bozüyük şube başkanı Cemal GÜNEY'ın katılımları ile gerçekleştirilen eğitimler temsilcilerimiz tarafından memnuniyetle karşılandı. 

Editör: TE Bilişim