Eskişehir Türk Ocağı tarafından düzenlenen Kur'an Gecesinde "Kadir İftarı"na Milletvekili Emine Nur Günay,Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Naci Gündoğan,Odunpazarı Kaymakamı Cemal Şahin,İl Müftüsü Bekir Gerek,İl müdürleri ve  binlerce vatandaş katıldı.

Odunpazarı Sivrioğlu Konağı'nda yapılan Kadir iftarının duası İl Müftüsü Bekir Gerek tarafından yapıldı.  Türk Ocağı Başkanı Prof.Dr.Nedim Ünal yaptığı konuşmada, “Bu kutlu geceyi bize yaşatan; binlerce Eskişehirli ile, Odunpazarlı ile; garip gurebamız, fakir fukaramız ve Telafer Türkmenleri ile buluşmamıza vesile olan Cenab-ı Hakk'a şükrolsun. Bu Kur'an gecesinde, Kadir iftarında katkısı olan hayırseverlerimize, sevgili yavrularıma, Eskişehirlilere, Odunpazarlılara; Kur'an tilaveti ile içimize huzur dolduran Salih Topal kardeşime, duasıyla bizi düşüncelere daldıran aziz müftümüze, il müdürlerimize, kaymakamımıza, vali yardımcılarımıza, rektörümüze, milletvekillerimize şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Daha sonra Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay ve Odunpazarı Kaymakamı Cemal Şahin konuşmalarını gerçekleştirdi. Program sonunda Ocak Başkanı Prof.Dr.Nedim Ünal, Türk Ocağı'nın Ramazan ayı boyunca her gün herkese açık iftar programlarına devam edeceğini ve bütün Eskişehir halkını davet ettiğini söyledi.

Editör: TE Bilişim