Kamu Sen Eskişehir Temsilciliği ve bağlı memur  sendikalarının yönetici   üyeleri bayramın 3. Günü bir araya gelerek bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.

Burada konuşma yapan Kamu Sen Eskişehir İl Temsilcisi İbrahim Dursun, Gazze’de İsrail’in çocuk, kadın, genç, yaşlı, silahsız demeden yerleşim yerlerini bombaladığını, adeta devlet terörü uyguladığını söyledi.

Dünya devletlerinin yanan vahşet karşısında sessizliği, bu katliamı destekledikleri anlamına mı gelmektedir diye soran Dursun, “Mezhep çatışmalarının ve görüş ayrılıklarının pençesindeki İslam dünyasının da Filistin’deki dramla ilgilenecek hali kalmamıştır. İslam dünyası tek yürek, tek ses olmadığı sürece, dünyanın her köşesinde Müslüman kanının akmaya devam edeceği bilinmelidir” dedi.

Emperyalist güçlerin Haçlı zihniyeti ile bölgenin kanını alabildiğine emdiğini ifade eden Dursun şunları söyledi:

“Ülkemizde de mezhep üzerinden yaşanan tartışmaların, siyasi alana taşınması son derece tehlikeli bir sürece gireceğimiz endişesi yaratmaktadır. Bu noktada ayrılmanın, bölünmenin kimseye bir yarar sağlamadığı, yalnızca ülkemiz ve İslam ümmeti üzerine oyun oynayanların ekmeğine yağ süreceği gerçeğini bir kez daha hatırlatma gereği hasıl olmuştur.”

 
Editör: TE Bilişim