Eskişehir Ülkücü İşçiler Derneği Seyitgazi-Kırka Şubesi’nde bayrak değişimi törenle yapıldı.
Eskişehir’in Seyitgazi İlçesi Kırka Ülkücü İşçiler Derneği’nde yapılan bayrak değişim töreni, Ülkücü İşçiler Derneği İç Anadolu Bölge Başkanı Şükrü Kayabaş’nın katılımı ile gerçekleşti. Eskişehir Ülkücü İşçiler Derneği İl Başkanı Ayhan Uçkun, törende yaptığı açıklamada, "Bugüne kadar Seyitgazi Kırka’da davamızın sancaktarlığını yapan Oğuzhan Yücel’e, bütün Ülkücü hareket adına teşekkürlerimi sunuyorum. Yeni göreve getirilen Rüchan Duran başkanıma da, yeni görevinde başarılar dilerim. Allah yar ve yardımcımız olsun" diye ifade etti.
Eskişehir Seyitgazi Kırka Ülkücü İşçiler Derneği Şube Başkanı Rüçhan Duran da törende yaptığı konuşmada, “Devraldığım bu bayrağı hiç bir fedakarlıktan kaçınmayarak yüce Allah’ın da izniyle hak ettiği en üst mertebeye çıkaracağıma, siz değerli ülküdaşlarımın huzurunda söz veriyorum. Sizlerden öncelikli isteğim birbirimizi sevmemiz ve sahip çıkmamızdır. Bu duygu ve düşüncelerle sizleri selamlıyorum. Hepinizi Allah’a emanet ediyorum" dedi.
Eskişehir Seyitgazi Kırka Ülkücü İşçiler Derneği Şube Başkanı Rüçhan Duran’a, törenle Kur’an-ı Kerim, Türk Bayrağı ve plaket takdim edildi. Çok sayıda ülkücüler, bayrak değişim törenine katıldı.
Editör: TE Bilişim