Tepebaşı Belediyesi, çözüm odaklı toplumsal belediyecilik anlayışı içerisinde hizmetlerini vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda şekillendiriyor.

 Mavi Masa birimi ise vatandaşların Tepebaşı Belediyesi’nden beklentilerini, isteklerini, şikâyetlerini, öneri ve takdirlerini paylaşabilecekleri bir çözüm ortağı olarak göze çarpıyor.

 

Vatandaşlarla kurulan tüm iletişimin kayda alınarak doğru birimlere aktarılmasını sağlayan Mavi Masa, geri bildirimlerle vatandaşın işlemlerinin sonuçlanması sürecinde önemli bir köprü işlevi görüyor. Gelen müracaatlar, Strateji Geliştirme Müdürlüğü tarafından değerlendirilerek, birimler bazında kayıt altına alınıyor ve takibi eksiksiz olarak yapılıyor. Böylece benzer müracaatlar yapılmadan konu çözüme kavuşturulmuş oluyor.

 

Çağdaş toplumsal belediyeciliğin gereği olan insan odaklı iletişim süreci Tepebaşı Belediyesi’nde her yıl aşama kaydediyor. 2010 yılında Mavi Masa’ya yapılan müracaatların sayısı 8 bin 854 iken 2011 yılında 10 bin 602, 2012 yılında 11 bin 016, 2013 yılında 13 bin 669 ve 2014 yılının ilk yarısında 6 bin 436 oldu. Mavi Masa’nın sürekli artan kullanım oranı Tepebaşı’nda hizmetlerin doğru noktalara ulaşmasını ve sorunların en hızlı şekilde çözüme ulaşmasını sağlıyor.

 

Vatandaşlar, Tepebaşı Belediyesi Mavi Masa Birimi’ne 444 44 26 nolu telefondan ya da www.tepebasi.bel.tr adresinden ulaşabiliyorlar.

 

Editör: TE Bilişim