Mahmudiye İlçe Müftülüğü’ne yeni atanan Erdoğan Aslantaş, Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan’ı makamında ziyaret etti.
Ziyaret sırasında Müftü Aslantaş, kurumlar arası işbirliğine önem verdiğine değinerek, Mahmudiye Belediyesi ile birlikte çalışmaya hazır  olduklarını söyledi.
Mahmudiye Müftüsü Erdoğan Aslantaş, lisafirperverlik ve nezaketleri için Başkan Gündoğan’a teşekkür ederek, “Karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Mahmudiye Belediyesi tarafından ilçe sınırları içerisinde yer alan tüm camilerin genel temizlik çalışmaları yapılıyor. Başkan Gündoğan’a ne kadar teşekkür etsek azdır. Başkanımıza ve ekibine çalışmalarında başarılar diliyorum. Mahmudiye ilçesindeki görev süresi boyunca toplumun menfaatine olan çalışmalarda Başkan Gündoğan ile birlik ve beraberlik içerisinde Mahmudiye halkı için hayırlı hizmetlerde bulunacağız” dedi.
Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Nazik ziyaretlerinden dolayı Müftü Aslantaş’a teşekkür ediyorum. Müftümüzün birlik ve beraberlik düşüncelerine katılıyorum. Mahmudiye’de sosyal belediyecilik anlayışını benimsiyoruz ve ilçeyi çağdaş bir biçimde yönetiyoruz. Kamu kurum ve kuruluşlarının her zaman iş birliğini önemsiyoruz. Mahmudiye ilçe sınırları içerisinde yer alan tüm camilerimizin genel temizlik çalışmaları gibi birçok konuda işbirliği yapıyoruz. Sonuçta kazanan ilçemiz ve vatandaşlarımız oluyor. Mahmudiye Müftüsü Aslantaş’a yeni görevinde başarılar diliyor ve bu görevinin Mahmudiye ilçesine hayırlı olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.
 
Editör: TE Bilişim