Burada önce hidroterapi havuzunda Selebral Palsi hastalarını ve onlara uygulanan tedavi yöntemlerini inceleyen öğrenciler, daha sonra merkezdeki lazer terapi, magnetoterapi cihazı, Robotic Antalgic Track cihazı ve Üriner İncontinance cihazı gibi fizik tedavide kullanılan son teknolojileri uygulamalı olarak görme imkanı buldular. Daha sonra Nörolojik ve Geriatrik Rehabilitasyon Salonu ve Pediatrik Rehabilitasyon Salonu’nu gezerek hasta uygulamalarını ve kullanılan cihazları gözlemleyen öğrenciler konuyla ilgili sorularını da uzmanlara sorma olanağı buldu.
MESLEĞİNİZİ SEVGİ İLE YAPIN
Tanıtım gezisinde öğrencilere eşlik ederek onları bilgilendiren Fizyomer Terapia Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu ve Tıbbi Direktörü Dr. Türkan Tünerir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve onlara teşekkür etti. Dr. Tünerir şöyle konuştu: “Bugün sizlerle birlikte olmaktan son derece mutluyuz, hepinizin gözleri pırıl pırıl, bu ışıltının meslek hayatınız boyunca da sürmesini her zaman işinizi sevgi ile yapmanızı diliyorum. Burada fizik tedavi uygulamaları hakkında bilgi aldınız, okulda öğrendiklerinizin  nasıl uygulandığını, gördünüz alanınızda kullanılan son teknolojik cihazları tanıma olanağı elde ettiniz, inşallah bu tür çalışmaların devamı gelir. Türkiye’de ve dünyada fizyoterapi alanında başarılarımız daha da artar.”
BAŞARILAR DİLEDİLER
Daha sonra söz alan Başfizyoterapist Onur Doğan ve Fizyoterapist Melike Canan Gelerli, öğrencilere başarılar diledi. Fizyoterapistler, “Fiziki şartların ve teknolojinin en üst seviyeye çıktığı Fizyomer’de özverili fizyoterapistlerimiz ile hizmet veriyoruz, umarım sizler de çok başarılı olursunuz, hepinize mesleğinizde başarı diliyoruz, mesleğinizi sevin ne kadar severseniz o kadar başarılı olursunuz” ifadelerini kullandılar.
TEŞEKKÜR ETTİLER
Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon (FTR) Bölümü Araştırma Görevlisi Mirsad Alkan da “Organizasyonu düzenleyen BAU FTR Kulübü’ne ve bizleri burada ağırlayan, bilgilendiren Türkan Tünerir’e, Fizyomer Terapia ekibine çok teşekkür ediyoruz. Konukseverliğiniz ve güleryüzünüz için de  yine çok teşekkür ederiz. Merkeze girdiğimiz andan itibaren herkes tarafından güleryüzle karşılandık, hastaların yüzlerinde de bu memnuniyeti görüyoruz” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim