Eskişehir Sanayi Odası (ESO) Başkanı Savaş Özaydemir, Fizyomer Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’ni gezerek verilen tedaviler hakkında bilgi aldı.
 
Özaydemir’e ziyaretinde eşlik eden Fizyomer Terapia Kurucusu ve Tıbbi Direktörü Uzm. Dr. Türkan Tünerir, Eskişehirlilere ve bölge halkına kaliteli sağlık hizmeti sunduklarını ifade ederek, “Konusunda deneyimli uzman hekimler, fizyoterapistler, hemşireler ve tüm ekibimizle hastalarımızın yaşam kalitesini yükseltmek için çalışmaktayız” şeklinde konuştu. Dr. Tünerir, 15 yıllık kurumsal tecrübelerini ortaya koyarak inşa ettikleri 5 bin metrekare kapalı alana sahip, geniş fizik tedavi ve rehabilitasyon salonları, terapi havuzları ve modern tıp üniteleriyle Türkiye’nin en büyük Özel Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Tıp Merkezi’ni, Fizyomer Terapia konseptiyle marka şehir Eskişehir’de Türkiye’nin hizmetine sunduklarını anlattı.  
 
ESO ÜYELERİNE ÖZEL FIRSATLAR
 
Eskişehir Sanayi Odası (ESO) ve Fizyomer Terapia arasında imzalanan anlaşma ile ESO üyelerinin sağlık konusunda Fizyomer Terapia’nın sunduğu hizmetlerden avantajlı bir şekilde yararlanabildiğini hatırlatan Dr. Tünerir, bir sağlıklı yaşam merkezi olan Fizyomer Terapia Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde ESO üyelerinin klasik sağlık hizmetlerinin yanı sıra inovatif sağlık hizmetlerinden de yararlanabileceklerini kaydetti.
 
BOZKIR ORTASINDA AÇAN ÇİÇEK
 
Fizyomer Terapia’nın sunduğu kaliteli ve profesyonel hizmet ile Eskişehir’de doğan ancak Türkiye’ye dünyaya örnek bir sağlık merkezi olduğunu dile getiren ESO Başkanı Savaş Özaydemir, merkezin Eskişehir için bir şans olduğunu dile getirdi. Özaydemir, “Merkezde hastaların hizmetine sunulan son teknolojik cihazları yakından inceleme fırsatı buldum. Düşündüğümün çok ötesinde bir merkez ile karşılaştım, tüm detayların düşünüldüğü mükemmel bir sağlık merkezi gördüm. Cihaz çeşitliliği ile farkınızı ortaya koymuşsunuz. Bozkırda açmış bir çiçek gibisiniz. Yalnızca Eskişehir değil, tüm ülkeye hizmet verebilecek kapasitede olduğunuzu düşünüyorum, başarılarınızın devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.   ​

 
 
Editör: TE Bilişim