Eskişehirspor Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı öncesi aniden rahatsızlanarak kalp krizi geçiren Genel Kurul Üyesi Metin Gürbüz Gökmen’en ESOGÜ Hastanesinde doktorlar hayat kurtaran müdahale etti.

Odunpazarı Belediyesi Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen kongrede Gökmen’e ilk müdahaleyi kongre üyelerinden salonda bulunan Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı Romataloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Timuçin Kaşifoğlu, Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Emre Özkara ve Nükleer Tıp Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Emre ENTOK gerçekleştirdi. Dakikalarca yapılan kalp masajının ardından hayata dönen Metin Gürbüz Gökmen, 112 Acil Sağlık ekiplerinin de olay yerine gelmesiyle Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hastaneye kaldırılan kongre üyesine, Kardiyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Taner ULUS ve anjiyo ekibi müdahale etti. Yapılan tedavi ile sağlığına kısa sürede kavuşan Metin Gürbüz Gökmen, hayatını kurtaran ilk müdahaleyi yapan doktorlarımız ve tüm hastane personeline teşekkürlerini sundu.

Editör: TE Bilişim