Fizyomer Terapia Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Tıp Merkezi ile Türkiye Muhtarlar Derneği Eskişehir Şubesi arasında indirim anlaşması imzalandı.
İmzalanan protokol ile Eskişehir’de hizmet veren tüm muhtarlar Fizyomer’de yapılan tedavilerden indirimli yararlanabilecek. Türkiye Muhtarlar Derneği binasında anlaşmayı imzalayan Dernek Başkanı A. İrfan İbiş ve ile Fizyomer Terapia Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Tıp Merkezi Tıbbi Direktörü Dr. Türkan Tünerir, hayırlı olsun dileklerini paylaştı. İmza töreni sonrasında konuşan Dr. Türkan Tünerir, muhtarların kent halkına ulaşmada önemli bir rol oynadığına değinerek, “19 Ekim Muhtar Günü’nde; sağlık sorunlarında muhtarlarımızın yanında olduğumuzu hatırlatmak istedik. Muhtarlarımız ile her zaman iletişim halindeyiz, bundan sonra da görevlerini yaparken yaşadıkları sağlık sorunlarında onlara destek olmayı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.
DÜNYA STANDARTLARINDA
Türkiye Muhtarlar Derneği Eskişehir Şube Başkanı A. İrfan İbiş ise, muhtarlara yönelik indirim için Fizyomer Terapia’ya teşekkür ederek, şöyle konuştu: “Fizyomer Terapia Eskişehir’de dünya standartlarında hizmet veriyor, bunun Eskişehirliler için bir şans olduğunu düşünüyorum. Kurulduğundan bu yana muhtarlara her anlamda destek veren Fizyomer, indirim anlaşması ile bu desteği sürdürdüğünü gösterdi. Birlikte Eskişehir halkının yararına çalışmalarımızı sürdüreceğimize inanıyorum. Tüm muhtarlarımızın Muhtar Günü’nü kutluyorum.”

 
 
Editör: TE Bilişim