Fizyomer Terapia Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi ile Türkiye Emekliler Derneği Eskişehir Şubesi arasında indirim anlaşması imzalandı.

Anlaşma kapsamında emeklilere ve birinci derece yakınlarına Fizyomer Terapia’nın tüm bölümlerindeki (Fizik tedavi ve rehabilitasyon, dahiliye ve psikiyatri polikliniklerinde) muayenelerinde yüzde 50 indirim uygulanacak. Türkiye Emekliler Derneği Eskişehir Şube Başkanı Arif Duru, Fizyomer Terapia ile daha önce de bir indirim anlaşması yaptıklarını hatırlatarak, “Fizyomer Terapia ile yaptığımız indirim anlaşması sayesinde bütün üyelerimiz üye kartlarını göstererek indirimden yararlandı. Üyelerimiz her zaman Fizyomer’den memnuniyetlerini dile getirdiler. Biz de yeni bir indirim talebinde bulunduk. Türkan Hanım ile görüşmemiz sonucunda yeni bir indirim sözleşmesi kararı aldık” diye konuştu.

FİZYOMER’DEN EMEKLİLERE KOLAYLIK

Fizyomer Terapia Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi Tıbbi Direktörü Türkan Tünerir de imzalanan indirim anlaşması hakkında konuşarak, şunlar söyledi: “Fizyomer Terapia olarak 2016 yılında Türkiye Emekliler Derneği Eskişehir Şubesine kayıtlı emekli hastalarımıza belli oranda indirim yapmıştık. Amacımız, emeklilerimizin daha rahat muayene olmalarını sağlamaktı. 2017 yılında da bu hizmetimizin devam etmesi yönünde bir rica aldık. Bu sene bütün emekli hastalarımızın muayene ücretlerinde yüzde 50 indirim uyguladık. Diğer SGK katkı paylarımızdan da yüzde 20 indirimimiz olacak. Tüm emeklilerimize sağlıklı, mutlu, huzurlu bir yaşam diliyorum.”

Editör: TE Bilişim