Özel Ümit Hastanesi hamilelere yönelik ücretsiz eğitimlerine devam ediyor, bu kapsamda düzenlenen Hamilelik Eğitimi ve Doğuma Hazırlık Programı bu Perşembe (1 Eylül) günü  14:30-16:30 saatleri arasında  Özel Ümit Batıkent Hastanesi’nde gerçekleştirilecek.Eğitime baba adayları, anane ve babannelerde katılabilecek. 

Moderatörlüğünü Op. Dr. Gülbin Erol’un yapacağı eğitimlerde, Dr. Gülbin Erol, Hamilelik ve Hamile Takibi’ni anlatırken;  Uzm. Dr. Kubilay Çağlar tarafından Ağrısız (epidural) Doğum hakkında bilgi verilecek, Uzm. Psikolog Aslı Sarıkardaşoğlu ise; Hamilelikte Ruhsal Değişimler’i anlatacak. Eğitimde; Gebelik Egzersizleri, Nefes Egzersizleri ve Doğum Sancısıyla Başa Çıkma yöntemlerini Spor Eğitmeni Gülçin Kaya Uğur anlatacak, Hamilelerde ve bebeklerde medikal masajı uzman masöz Özlem Ok ve Anne Sütünün Önemi ve Emzirme Yöntemleri Bebek Bakımı ve Banyosu’nu ise Uzman Bebek Hemşiresi Hacer Avşaroğlu uygulamalı olarak gösterecek. 

https://ci6.googleusercontent.com/proxy/RnNZfQn2o2xpggJQqefCOervMbPIci5mujDPJnvl43kv6Rtxjyh5gHN_JKVzeU-aaGz3pePFgxfoAAtZJZNx8mveVTc-11j98EfuAJVcumUenA=s0-d-e1-ft#https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif

 

 

Editör: TE Bilişim